Hirdetés

Csütörtökön érkezik a Redmi Note 9 széria



|

A globális piacra is érkeznek a Xiaomi ártakarékos márkájának új mobiljai, csütörtökön derülnek ki a részletek.

Hirdetés

A Xiaomi a közösségi felületeken jelentette be, hogy hamarosan globálisan is elstartol a Redmi Note 9 széria. Minderre egy online esemény keretében kerítenek sort, április 30-án este. Azt egyelőre nem mondták meg konkrétan, hogy mely modellekre lehet számítani, csak annyit, hogy a Redmi Note 9 szériából kapunk újdonságokat. A Redmi Note 9 Pro és a Redmi Note 9 Pro Max forgalmazása egyes piacokon már elindult. Globálisan egyelőre a Redmi Note 9S létezik, ami megfelel a Redmi Note 9 Prónak - a Redmi Note 9 Pro Maxnek viszont nincs még globális változata. Ez érkezhet csütörtökön. 

Hirdetés

Vannak mégy pletykák egy újabb középkategóriás modellről is, ami a Redmi 10X lehet. Ez végül Redmi Note 9 néven jelenhet meg a globális piacon, ez is csütörtökön debütálhat. Az tehát jól látszik, hogy a Xiaomi és a Redmi továbbra is nagyon erősen kártyáznak az egyes modellek neveivel. 

A Xiaomi további nagyszerű termékeket is ígér az okostelefonok mellé, egyelőre nem tudni mikre gondoltak, de voltak már szivárgások mindenféle otthoni okoskütyü érkezéséről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.