Hirdetés

7-szenzoros felugró kamerát akar a Xiaomi?



|

A Xiaomi egyik új szabadalma arra utal, hogy 7 szenzort tartalmazó felugró kameramodul használatát fontolgatja a gyártó.

Hirdetés

A szabadalmi bejegyzések jelentős része bár sosem válik valósággá, ezek mégis érdekes képet festenek arról, mivel kísérleteznek zárt ajtók mögött a nagy tech cégek. A Xiaomi legutóbbi szabadalma például a felugró kamera ötletét vinné tovább, amely már egészen extrém és futurisztikus kamera-megoldást jelentene. 

Hirdetés

Az új dizájn alapvetően az előlapi és a hátlapi kamerákat is ugyanazon a felugró modulon helyezné el. Három eltérő terv is létezik már papíron. Akad, aminél előre és hátra is két kamera jutna. 

Van azonban olyan is, aminél két kamera lenne elöl, és hét hátul. Így persze a felugró modul nagyon széles, majdnem annyira, mint az egész készülék.

Nem biztos, hogy ebből valóság lesz, de minden bizonnyal látványos lenne egy ilyen mobil - feltéve, hogy a Xiaomi meg meri lépni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.