Hirdetés

Szuperprivát keresőszolgáltatással újított a Yahoo



|

Itt a One Search a Yahootól, ami Bing-alapokon működik, és állítólag nagyon vigyáz a privát szféránkra.

Hirdetés

A Yahoo az internet egyik óriása volt anno, még a Google előtt. Manapság a Verizon egyik leányvállalata, amelynek nincs már saját, valódi terméke, és az elmúlt évek botrányai, biztonsági problémái révén gyakorlatilag majdnem minden egyes ember bizalmát végleg elvesztette. Vajon visszanyerheti? Összerakott egy új keresőt, ami weben és androidos appon keresztül is elérhető. A neve One Search. 

Hirdetés

A One Search érdekessége, hogy alapvetően a Microsoft Bingről van szó, amihez hozzáadtak pár funkciót, és a Yahoo azt ígéri, hogy biztonságos, teljesen privát. Nincsenek sütik, a hirdetők nem követnek, a keresési előzményeket nem őrzik meg. A keresési kifejezések egy külön móddal még titkosítva is vannak, tehát elvileg minden szempontból garantált a biztonság.

A Bing-alapokról persze csak az oldal alján tájékoztat a Yahoo, a találatok egyformák, csak a Microsoft szolgáltatások integrációjától mentesek. Hogy ez elég-e a váltáshoz, azt majd ti eldöntitek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.