Hirdetés

YouTube: HDR-re váltott a Galaxy S8, próbáld ki te is



|

A YouTube app legutóbbi frissítése már HDR-ben játssza le a kompatibilis videókat a Samsung zászlóshajóin.

Hirdetés

Egy ideje már tölthető az androidos YouTube app legutóbbi frissítése (12.34.55-ös verzió), ami meghatározó változtatást hozott a Samsung Galaxy S8 és Galaxy S8+ készülékek tulajdonosai számára, méghozzá világszerte. 

Hirdetés

A Galaxy S8 és a Galaxy S8+ ugyanis nem csak a legszebb és legjobb okostelefonos kijelzővel rendelkeznek, a panel még HDR-képes is. A Netflix már HDR-ben streameli a tartalmakat a készülékre, és most a YouTube is nyitott ilyen téren. 

Természetesen lehetetlen lenne minden tartalmat (a régi videók ezt nyilván nem támogatják) itt is HDR-ben streamelni, de a funkció a Samsung zászlóshajóin már elérhető. A HDR-képes videók HDR-es és csúcsfelbontású visszajátszása egyelőre nem tükörsima, vélhetően újabb appfrissítésre van szükség, amiben ez megoldódik. 

Ennek ellenére megéri kipróbálni minden Galaxy S8- és Galaxy S8+-tulajdonosnak - mi megtettük, és az apróbb akadások ellenére a látvány tényleg gyönyörű. Természetesen első lépésben frissíteni kell a YouTube appot, és a maximumra állítani a minőséget. A HDR-tartalmakat még nem lehet a Galaxy S8 kijelzőjéhez illeszteni, tehát oldalt maradnak a fekete sávok (egyelőre). 

Bármilyen videó nem jó a teszthez, de ez például szép és HDR-képes:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.