Hirdetés

Végre az androidos YouTube TV is kapott sötét módot



|

Régóta esedékes volt már ez a frissítés, hiszen mostanra minden fontosabb alkalmazás támogatta már a sötét variánst.

Hirdetés

A sötét mód 2019 egyik nagy slágere volt, mostanra azonban a legtöbb ismert alkalmazás megkapta azt a frissítést, amely biztosította ennek a funkciónak a támogatását. Érdekes módon hiába van egy ideje sötét mód a YouTube és a YouTube Music appokban, a YouTube TV-ből eddig valamiért kimaradt. Végre most pótolták a hiányosságot, frissült az androidos YouTube TV app. 

Hirdetés

Sötétszürke hátteret kínál az alkalmazás, az alsó sávban pedig fehér ikont találunk a szemkímélő témában. A sötét mód a teljes appon belül érvényben van, így a fülek között görgetések, lapozások, a keresések és a beállítások során is sötét árnyalatokkal találkozni. 

A mód azért is hasznos, mert tartalmak streamelésekor vakító lehetett a fekete videós ablak a világos háttér mellett. Külön kapcsoló egyébként nincs a sötét módhoz, így a YouTube TV az androidos eszköz rendszerbeállításaihoz igazodik a téma beállításakor. A frissítést egyelőre csak kevesen kapták meg, és iOS-re nem futott még be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.