Hirdetés

YouTube: végre HDR-videózni is lehet az iPhone X-en



|

Külön visszajelzést is ad a platform: a legjobb élmény érdekében az 1080p60 HDR minőséget érdemes választani.

Hirdetés

A jövőben egyes videók még jobb minőségben jelennek meg az Apple iPhone X képernyőjén a YouTube használata közben. Mindez annak köszönhető, hogy a YouTube HDR-támogatást adott az Apple tizedik évfordulós okostelefonjához. 

Hirdetés

A HDR-nek hála a videók nagyobb kontraszt és több szín mellett jelennek meg, mindezzel jobb élményt garantálva. A minőségi ugrást a beállításoknál is jelzi a platform, így például a teljes élményért az 1080p60 HDR-t érdemes választani. 

Érdekesség, hogy a Netflix jóvoltából az iPhone X-en már korábban is lehetett HDR-tartalmakat nézni. A Netflix az iPhone 8, az iPhone 8 Plus és az iPad Pro modelleket is támogatja. A valódi HDR-t az iPhone-ok mezőnyében azonban kizárólag az iPhone X Super Retina OLED-kijelzője támogatja. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a YouTube mikor hozza el a HDR-t az Apple csúcskategóriás táblagépeire is. 

HDR-videót találni a YouTube-on egyébként már nem olyan nehéz: sok ilyen tartalom van a videomegosztón, és már olyan csatornák is akadnak, amelyek HDR-tartalmakra szakosodtak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.