Hirdetés

Youtuberek alkották meg a világ legnagyobb laptopját



|

Több mint 1 méteres képátlóval támad a házilag barkácsolt szörnyeteg.

Hirdetés

A laptopok elsődleges célja természetesen a hordozhatóság, így általában a legnagyobb példányok sem lépnek túl a 17 hüvelykes képernyő szabványon, a 2017-ben megjelent, 21 hüvelyken támadó Acer Predator 21X pedig már valóságos óriásnak számított a műfajban.

Evan és Katelyn Heling, az Evan and Katelyn YouTube-csatorna 1,36 millió feliratkozóval büszkélkedő tulajdonosai viszont úgy gondolták, hogy még ez is kevés, és most valami sokkal termetesebbel álltak elő.

Hirdetés

A páros egy 43 hüvelykes, vagyis egy 110 centiméteres képátlójú panelt házasított egy teljes méretű Redragon K605 mechanikus billentyűzettel, amihez egy fém sínekből és farostlemezből készült házat is farigcsáltak. A hab a tortán a beépített LED-világítás, valamint az erős kitámasztó mechanizmus, amely a nem éppen pillekönnyű kijelzőt rögzíti.

A burkolat alatt egy Intel NUC 11 mini PC dolgozik, az áramellátásért pedig két 150 W-os akkumulátor felel, egyenként 167 wattórás kapacitással. A végeredmény egy szürreálisan hatalmas, 43 kilogrammos masina, ami aligha férne el bárkinek is a táskájában, de itt nyilván nem is ez volt a cél.

Aki valami nagyra, ám ennél azért visszafogottabbra vágyik, annak a 18 hüvelykes Razer Blade 18-at tudjuk ajánlani, de valószínűleg olcsóbban jövünk ki, ha Evan és Katelyn módszerét másolva faragunk valamit egy tetszőleges TV-ből.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.