Hirdetés

Zeiss kamerával újítanak a Nokiák



|

A hosszú távú együttműködésnek hála ismét Zeiss technológiával érkeznek a jövőbeli Nokia készülékek.

Hirdetés

A Zeiss és a Nokia megegyeztek a HMD Globallal arról, hogy utóbbi élvezheti a jövőben a két cég együttműködését, amelynek hála a fogyasztók olyan Nokia okostelefonokat kapnak majd, amelyek Zeiss kamerával érkeznek. 

Hirdetés

A hosszú távú megállapodás hasonló ahhoz, amit több mint egy évtizede kötött a Zeiss és a Nokia, és aminek hála anno a Lumia 1020 is emlékezetes volt. 

Azt nem tudni, hogy mennyire időre írtak alá a felek, és azt sem tudni, hogy a Zeiss mit tesz majd hozzá a Nokia okostelefonokhoz. Nem elképzelhetetlen, hogy a szenzor mellett az algoritmusok és minden más is a Zeiss munkája lesz. 

Mindez jó hír a felhasználóknak, elvégre a múltbeli próbálkozások sokakban megmaradtak, ráadásul egy újabb alternatívát kapnánk a csúcskészülékek mezőnyében. 

Azt egyelőre lehetetlen megtippelni, hogy mikor jön az első Zeiss kamerás Nokia, de nem elképzelhetetlen, hogy az idén érkező zászlóshajó már az lesz. Az egyébként dupla kamerát kap, tehát különösen illene a nagy kamerás visszatéréshez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.