Hirdetés

Zöld csík bosszantja az iPhone X-tulajdonosokat



|

Egyes modellek kijelzőinek a szélén egy világos, zöld csík jelent meg.

Hirdetés

Nagyon sokan szeretik az Apple méregdrága iPhone X-es készülékét, ami tényleg az eddigi legjobb iPhone, de azért ennek is vannak problémái. Nemrég kiderült, hogy a hirtelen hőmérsékletváltozás hatására lefagy a kijelzője, de a képernyővel más gondok is vannak. 

Hirdetés

Sorra bukkannak fel az olyan beszámolók, amelyek alapján rövid használat után a képernyő szélén egy világos, zöld csík jelenik meg, ami nem tűnik el, még újraindítás után sem. 

A jó hír az, hogy az Apple eddig minden érintett modellt garanciában cserélt, ha bevitt valaki egyet egy Apple Store-ba. A dolog viszont mindenképp kellemetlen, főleg, ha nincs a közelben Apple Store. 

Idén hasonló, de rózsaszín csíkot megjelenítő problémát tapasztaltak egyes Samsung Galaxy S7 edge készülékek tulajdonosai. Hasonlóan ahhoz az esethez, itt sem érinti a hiba az összes iPhone X-et. 

Bár a DisplayMate szakemberei szerint az iPhone X-nek a legszebb a kijelzője a piacon, a furcsa kivágású, ám valóban kiváló minőségű panel valamiért zöld pixelekkel kínozza a felhasználók egy részét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.