Hirdetés

0,4 milliszekundumos válaszidőre képes az Acer 240 Hz-es gamermonitora



|

A szupergyors gamermonitorok mezőnyében indul a Predator XN253Q X, aminek más érdekességei is vannak.

Hirdetés

Egy 144 Hz-es monitorral manapság már nehéz kitűnni a gyártóknak a mezőnyből, éppen ezért egyre többen villantanak 240 Hz-es monitorokat. Most az Acer is csatlakozott ehhez a táborhoz. A Predator XN253Q X válaszideje túlhajtott módban 0,4 milliszekundum, a képfrissítése pedig 240 Hz. 

Hirdetés

További jó hír, hogy az NVIDIA G-Sync technológiát is támogatja, ugyanakkor ehhez természetesen megfelelő grafikus vezérlőre is szükség lesz. 

A csúcssebességű monitoroknak természetesen hátrányai is akadnak, és ami azt illeti, az Acer újdonságának is vannak gyenge pontjai. Az egyik ilyen a 170/160 fokos betekintési szögekkel rendelkező TN-panel, amely 24,5 hüvelykes és csak full HD-s felbontású. 

Az utóbbi pár adatot nehéz komolyan venni egy 500 dolláros monitornál, de az ősszel megjelenő kijelző legalább 400 nites fényerőre képes, a DisplayPort 1.2 és a HDMI 1.4 csatlakozók mellett pedig USB 3.0-s hubot és sztereó hangszórókat is kínál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.