Hirdetés

0,5 milliszekundumos válaszidejű monitorokat hoz az AOC



|

Az AOC 2018-ban dobja piacra az igazán különleges AGON³ gamermonitorokat.

Hirdetés

Az AOC különleges gamermonitorokkal szeretné meglepni a játékosokat. Az AGON³ sorozat keretében olyan kijelzőket dob piacra 2018-ban a gyártó, amelyek 0,5 milliszekundumos válaszidővel rendelkeznek. 

Hirdetés

A megjelenítők AUO TN panelre építkeznek, 27 hüvelykes átmérővel rendelkeznek, a hajlított képernyő felbontása pedig 2560 x 1440. A frissítési ráta 144 Hz, lesz továbbá G-Sync- és FreeSync 2-képes verzió is. 

A FreeSync 2-képes változat nem csak a HDR-t támogatja majd több színnel, de 100 euróval olcsóbb (599 euró) is lesz a nem HDR-képes NVIDIA-s verziónál. 

Nem minden HDR egyforma persze: az AU Optonics 400 cd/négyzetméteres fényereje elég az AMD HDR-szabványához, az NVIDIA viszont 1000-es értéket követelne meg. 

A hajlított monitorok eddig IPS vagy VA panellel rendelkeztek, ami ugyan jó, de az AOC szerint a ghosting és az elmosódások csökkentésében nagy előnye lesz ezeknek az új paneleknek, amelyek 0,5 milliszekundumos válaszidőt tesznek lehetővé. Az AOC szerint a képminőség jobb lesz, mint egy IPS panelnél, a piac még nem látott ilyen színminőségű TN panelt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.