Hirdetés

1 milliszekundumos válaszidőt hoztak az LG gamermonitorai



|

Itt vannak az LG UltraGear Nano IPS gamermonitorai, G-Sync-támogatással és 1 milliszekundumos válaszidővel.

Hirdetés

Az LG nemrég lerántotta a leplet a legújabb gamermonitorairól. Sok játékos akarhat majd ilyeneket venni, főleg akkor, ha van egy nem túl régi NVIDIA videokártyája. 

Hirdetés

Az LG új UltraGear Nano IPS gamermonitorok nem csak, hogy támogatják az NVIDIA G-Sync technológiát, de a világon elsőként kínálnak 1 milliszekundumos válaszidőt. Mindehhez pedig 144 Hz-es képfrissítés is társul. 

Két új modell van, amelyek közül a nagyobb a 38 hüvelykes 38GK950G, 3840 x 1600-as felbontással és 450 nites fényerővel. A panel HDR 400-as minősítést szerzett, a DCI-P3 98 százalékát, az sRGB 135 százalékát fedi le. A 144 Hz-es képfrissítés tuninggal egészen 175 Hz-re emelhető. 

A kisebb modell 27 hüvelykes: a 27GL850 szokványosabb, 2560 x 1440-es felbontást kapott, valamint HDR10- minősítést, ami 350 nites fényerőt jelent maximum. Ezen egy helyett furcsa módon két HDMI port van. 

Európába az idei harmadik negyedév során jutnak el az újdonságok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.