Hirdetés

1000 eurót érhet a régi GeForce videokártyád



|

Ha valakinél lapul a fiókban egy GeForce 4 ACS vagy ACS2 videokártya, akkor az EVGA ennyit ajánl érte.

Hirdetés

Az EVGA úgy döntött, hogy ideje felhívni magára a figyelmet egy akcióval, illetve nosztalgiázni egy kicsit. A gyártó előállt egy kihívással, ami még a cég innovatív hűtési rendszereinek korára utal vissza. 

Hirdetés

Az EVGA egészen pontosan olyan felhasználókat keres, akik megtartották az anno vásárolt GeForce 4 ACS és ACS2 videokártyáikat. Az ACS és az ACS2 alapvetően az EVGA mai hűtési megoldásának az elődje - ami ma alapszintű és normál hűtésnek számít, az akkoriban még úttörő technológia volt. 

Akinek tehát a fiókjában lapul egy GeForce4 MX 440 vagy egy GeForce4 4600 Ti (nagyjából 2002-ből), attól az EVGA némi információt kér, és később persze a kártyát is. Ezért cserébe 1000 EVGA Bucks jár, ami Európából nevezve 1000 eurós egyenlegnek felel meg az EVGA boltjában. Ebből kijön egy GeForce GTX 1080 Ti is. 

A remek ajánlat hétfőig tart, 3-3 emberre érvényes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.