Hirdetés

16 GB-os Radeon RX 6900 XT-vel száguld a Sega távirányítós PC-je



|

Az év végére begurult 2021 legfurcsább konfigja is.

Hirdetés

A koronavírus új variánsai, valamint az elhúzódó GPU-hiány és az NFT-láz gondoskodott róla, hogy az idén is őrült évünk legyen, de a jelek szerint a Segának mindez nem volt elég, és az utolsó pillanatban megfejelte a híreket egy agyament kreálmánnyal.

A Sonic és a Yakuza franchise mögött álló kiadó-fejlesztő ugyanis egy távirányítós autóba oltott PC-vel állt elő, ami nem csak a játékok futtatásában, de az aszfalton is komoly teljesítményt nyújt.

Hirdetés

A guruló számítógépben egy 16 GB-os Radeon RX 6900 XT videokártya, egy Intel Core i9-12900K processzor, 2 TB-nyi Crucial M.2 SSD és 32 GB DDR4-3200 RAM teljesít szolgálatot. Habár a GPU-nál az AMD-re esett a Sega választása, a konfig távirányítós autó részéért ironikus módon egy G Force nevű japán cég felelt, a szerkezetnek pedig még a 100 km/h-s sebesség elérése sem okoz gondot.

Az Intel és az ASRock közreműködésével összerakott PC-t japánban sorsolják ki egy twitteres nyereményjátékon, amivel a Steam ünnepi vásárának csinál hírverést a Sega. A szerencsés nyertes nem csak a több szempontból is hasító számítógépet, de 23 játék digitális kulcsát is megkapja, köztük olyan címekkel, mint a Persona 5 Strikers, a Shin Megami Tensei III vagy a Yakuza-széria.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.