Hirdetés

2 hónapon belül itt vannak a Vega videokártyák



|

Az AMD megerősítette, hogy még ebben a negyedévben befutnak a Vega videokártyái.

Hirdetés

Az AMD a Facebookon keresztül erősítette meg, hogy a Vega széria hamarosan megérkezik. A hamarosan ezt a konkrét negyedévet jelenti, ami pedig arra utal, hogy két hónapon belül (májusban vagy júniusban) megkapjuk az új videokártyákat. 

Hirdetés

Az AMD egy érdeklődésre reagálva egészen pontosan azt mondta, hogy a Vega akkor jön, amikor készen van. Ez pedig ebben a negyedévben esedékes. 

Korábbi szivárgások alapján a Vega nagyot lép majd előre, és a Fury óta először tudja majd a csúcskategóriás vizeken megszorongatni az NVIDIA GeForce modelljeit. 

Szintén a közelgő megjelenésre utal, hogy az AMD korábban a májusban megjelenő Prey és Alien: Covenant játékokkal kapcsolatban is megszellőztette a Vegát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.