Hirdetés

240 Hz-es az új ROG Strix monitor



|

A 24,5 hüvelykes ROG Strix XG258Q 1080p-s TN-panellel dolgozik, 1 milliszekundumos válaszidő és FreeSync-támogatás mellett.

Hirdetés

Az ASUS újabb monitorral bővítette a kínálatát, és a mostani is gamereknek szól. A ROG Strix XG258Q igazából e-sportokhoz is kiváló megoldás, hiszen a 240 Hz-es képfrissítésnek és az 1 milliszekundumos válaszidőnek hála a kép elképesztően sima lesz. 

Hirdetés

Az ASUS természetesen nem hagyta ki a FreeSync-támogatást sem, vagyis újabb remek alternatívát kaptak azok, akik az AMD rajongói. 

A különösen kedvező frissítési ráták érdekében az ASUS egy 1080p-s felbontású TN-panelt vetett be, amely bár ideális a gamereknek, sajnos betekintési szögekben és színhűségben, kontrasztban már gyengébb. 

Az extrák között ott van az Extreme Low Motion Blur technológia, illetve az Aura RGB-s világítás a monitor hátulján. A ROG logót ezúttal is pirosban vetíti az asztalra a monitor. 

A fényerő maximuma 400 nit, de HDR-támogatásról sajnos nem esett szó. Csatlakozók tekintetében egy HDMI 1.4 (140 Hz-es maximummal), egy HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.2 áll a leendő vásárlók rendelkezésére. A kijelző ára 449 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.