Hirdetés

240 Hz-es gamermonitort villantott a HP



|

HDR-képes és 240 Hz-es képfrissítést kínál a 27 hüvelykes kijelzővel rendelkező Omen X.

Hirdetés

A HP a játékosoknak szánt Omen márkaneve alatt mutatta be a legújabb gamermonitorát, amelynek a neve Omen X. Egy 27 hüvelykes, QHD-s felbontású panelt kínál ezúttal a gyártó, villámgyors, 240 Hz-es képfrissítéssel és 1 milliszekundumos válaszidővel. 

Hirdetés

A monitor a zavartalan játékok érdekében az AMD FreeSync 2 HDR technológiáját is támogatja. A szemek kifáradását környezeti fénnyel csökkenti az Omen X a késő esti órákban. A világítás színe állítható, így a képernyőn megjelenő tartalomhoz is hozzáigazítható.

A fény a talpat és az állványt is megvilágítja, amelyek 130 milliméteres magasságállítást is lehetővé tesznek. 

A beállítások testre szabását és a célzási segítséget az Omen Command Center szoftver garantálja. A monitorra DisplayPort, HDMI és USB 3.0 csatlakozók is kerültek, a szeptembertől kapható képernyő vételára pedig 650 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.