Hirdetés

32 hüvelykes gamermonitort mutatott be az LG



|

Újabb modellel bővül az UltraGear-széria.

Hirdetés

Valószínűleg nem a CES 2022 lesz a Las Vegas-i rendezvény történetének legizgalmasabb fejezete, de azért még így is hozott pár izgalmas bejelentést az idei expó. A 2022-es tévéivel szó szerint nagyot gurító LG az utolsó pillanatban egy újabb meglepetéssel állt elő, ezúttal a játékosokat megszólítva.

Ez pedig nem más, mint az UltraGear Gaming Setup nevű csomag, ami a decemberben már leleplezett C17G90Q gamer laptop és az UltraGear 32GQ950 monitor kettősét takarja. A kettő közül nyilván az utóbbi az érdekesebb, már csak azért is, mert az LG nemes egyszerűséggel az eddigi legjobb gamermonitorjaként prezentálta.

Hirdetés

A 32 hüvelykes megjelenítő 4K-s felbontású Nano IPS panelt használ ATW (Advanced True White) technológiával, ami a vibráló jeleneteknél igyekszik élénkebbé varázsolni a színeket, a normáltól eltérő betekintési szögeknél pedig csökkenti az IPS ragyogását. Hogy aztán ez mennyire lesz igaz a gyakorlatban, majd a megjelenés utáni tesztek mutatják meg.

Ennél jóval beszédesebb, hogy a 32GQ950 natív képfrissítési sebessége 144 Hz, ami akár 160 Hz-ig is húzható. Natív 4K-s felbontás mellett az LG 1 ms-os válaszidőt ígér, és természetesen nem hiányzik a 120 Hz-es játékhoz és a VRR-hez (Variable Refresh Rate) elengedhetetlen HDMI 2.1-es csatlakozó sem.

A specifikációk részletezése viszont egyelőre ki is merül ennyiben, ahogy a piaci rajt dátumát és a monitor árát sem hozták nyilvánosságra a koreaiak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.