Hirdetés

5,5 GHz-es világrekordot döntött a G.Skill



|

A Toppc néven dolgozó profi tuningmester érdeme a DDR4-es rekord - természetesen folyékony nitrogént használt hűtésként.

Hirdetés

A G.Skill nevéhez rengeteg világrekord fűződött már, a gyártó neve mondhatni egybeforrt ezekkel. Nem véletlenül: a gamereket és az extrém teljesítményű memóriák piacát akarják meghódítani. 

Hirdetés

A gyártó ezúttal DDR4-es rekordot döntött, ugyanis a tajvani, Toppc néven dolgozó profi tuningmester 5500 MHz-re húzta a G.Skill DDR4-es memóriáját az MSI X299 GAMING PRO CARBON AC alaplap és egy Intel Core X szériás CPU társaságában. 

Toppc egyébként éppen a tavalyi Computex előtt törte át az 5 GHz-es határt a DDR4-nél, akkor egy MSI Z170I GAMING PRO AC alaplappal. Ezúttal is folyékony nitrogént használt a bravúrhoz, amit a HWBOT is hitelesített. 

A G.Skill büszke a tuningolási lehetőségekre, amelyeket a legújabb hardverei biztosítanak - és biztos benne, hogy a tuningmesterek hamarosan újabb rekordokat jelentenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.