Hirdetés

500 Hz-es képfrissítéssel csaphat oda az Alienware új gamer monitora



|

Egy izgalmas szivárgás árulkodik a gamer márka következő nagy dobásáról.

Hirdetés

Ugyan továbbra sem vagyunk túl a szilveszteri tűzijátékon, de a Dell szárnyai alá tartozó Alienware már hetekkel korábban elkezdte a melegítést a január 5. és 8. között esedékes CES 2023-ra, ahol egy 18 hüvelykes gamer laptoppal igyekszik majd letaglózni a közönséget. Most viszont egy új pletyka látott napvilágot, mely szerint nem ez lesz a márka egyetlen nagy dobása Las Vegasban, mivel egy szokatlanul magas képfrissítési rátával bíró monitort is elhoznak az eseményre.

A jelentés forrása a chi11eddog nevű Twitter-felhasználó, aki ugyan nem tartozik a szakma legismertebb nevei közé, de 2020 óta szállítja a tech világ újdonságaival kapcsolatos infókat, így nem is zöldfülű.

Hirdetés

A szivárogtató szerint az Alienware új gamer monitora AW2524H típusjelzéssel érkezik, 480 Hz-es natív képfrissítéssel, amit a DisplayPort és némi overclocking segítségével tolhatunk 500 Hz-ig.

Mindez egy 1920x1080-as felbontású (FAST IPS) panelen keresztül valósul meg, ami ugyan nem túl izmos érték, de a képfrissítésre rágyúró megjelenítőknél bevettnek számít, egyebek mellett az Alienware 360 Hz-es AW2523HF monitora is ezt a felbontást alkalmazza. A poszt ugyan nem emeli ki, de az "AW25" kezdetű típusnévből arra következtethetünk, hogy az 500 Hz-es újdonság is 24,5 vagy 25 hüvelykes méretben érkezhet.

Nem árt persze megjegyezni, hogy csak egy pletykáról van szó, de a CES 2023 valóban remek alkalom az efféle leleplezésekre, így hamarosan kiderül, helytállóak-e chi11eddog értesülései.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.