Hirdetés

64 GB-os, RGB-s memóriakiteket villantott a G.Skill



|

A Trident Z RGB és a Trident Z Royal széria egyaránt 8 x 8 GB-os, RGB-s memóriacsomagokkal frissült.

Hirdetés

A G.Skill folyamatosan dobálja piacra a lehető legmagasabb órajellel ellátott, lehető legnagyobb kapacitású memóriacsomagokat. Amikor csak lehet, akkor RGB-s világítással persze. Mindezek után nem is meglepő, hogy a Trident Z RGB és a Trident Z Royal memóriasorozatok egyaránt új csomagokkal frissültek

Hirdetés

Ezek 64 GB-os kapacitást kínálnak (8 darab 8 GB-os modullal), 4266 MHz-es órajellel, CL18-22-22-42-es időzítéssel és RGB-s világítással. Az alapot ezúttal is Samsung alkatrészek adják. 

A csúcsteljesítményű kiteket az extrém sebességhez tervezték, és így nem túl meglepő módon az erős munkaállomás alapját leginkább Intel X299-es platform kellene, hogy adja. Tartalomgyártáshoz, multimédiás szerkesztésekhez és 3D-s rendereléshez is ideális a kit, amit egy ASUS PRIME X299-DELUXE II alaplapon és egy Intel Core i9-7900X processzoron hitelesítettek. 

Az új csomagok az Intel XMP 2.0-t is támogatják a könnyebb tuning érdekében. A boltokban idén márciusban jelennek meg a kitek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.