Hirdetés

7 újabb monitor lesz G-Sync-képes



|

Április 23-án 7 újabb monitort vesz fel a G-Sync-képes kijelzők listájára az NVIDIA.

Hirdetés

Az NVIDIA megerősítette, hogy összesen hét új monitor kapja meg április 23-án a G-Sync-kompatibilis plecsnit. Ezek mindegyike olyan kijelző, amely alapból FreeSync-képes, de az NVIDIA alapos tesztjei során kiderítette, hogy hibátlanul használható VRR segítségével is, vagyis nincs szükség a drága és dedikált G-Sync-modulra. 

Hirdetés

A 7 monitor között akadnak Acer, LG és ASUS kijelzők is. Konkrétan az Acer KG271 Bbmiipx, XF240H Bmjdpr, and XF270H Bbmiiprx, az LG 27GK750F (AUSUMPM / BKRUMPN), az ASUS VG248QG, a Gigabyte Aorus AD27QD és az AOPEN 27HC1R Pbidpx kapják meg a támogatást. 

Ha valaki ezeket NVIDIA videokártyával használja, akkor már most engedélyezheti a VRR-t. Aki pedig még nem tett így, annak tudnia kell, hogy szerencsésnek mondható, ugyanis a monitora rajta van az NVIDIA kompatibilitási listáján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.