Hirdetés

73 másodperc alatt 10 000 ROG Phone II-t adott el az ASUS



|

Nem spórolt a hardvereken az ASUS, és a jelek szerint sokak számára vonzó az új gamermobilja.

Hirdetés

Az ASUS a lehető legjobb hardvereket zsúfolta a ROG Phone II okostelefonjába, amit a jelek szerint elég sokan értékelnek. Kínában a JD.comon keresztül már több mint 2,5 millióan foglaltak a készülékből (tehát nem előrendeltek - foglalni kell ugyanis ahhoz, hogy vásárolni lehessen a flash akciók során). 

Hirdetés

Az első villámvásár ugyanakkor már megvolt, és az első 10 000 modell mindössze 73 másodperc alatt elfogyott. Az ASUS kénytelen volt elnézést kérni azoktól, akik nem voltak elég gyorsak, de megígérte, hogy a gyártásnál rákapcsolnak, és augusztus 4-én, 7-én és 12-én nagyobb készletekkel várják a vásárlókat. 

A ROG Phone II egy igazi gamermobil, ami Kínában ráadásul kedvező áron vihető. A Tencent-kiadás 458 eurónak megfelelő összegért 8 GB RAM-ot, 128 GB tárhelyet kínál, a klasszikus verzió 786 eurónak megfelelő összegért 12 GB RAM-ot és 512 GB tárhelyet. 

Ehhez 6,59 hüvelykes, 1080x2340-es, 120 HZ-es AMOLED kijelző jár, HDR10- és 240 Hz-es érintéstámogatással, Snapdragon 855+ chippel, 48 és 13 megapixeles dupla hátsó, valamint 24 megapixeles első kamerával és 6000 mAh-s akkuval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.