Hirdetés

A 32-magos processzorokhoz is jó az Aorus X399 XTREME alaplap



|

A 250 wattos Ryzen Threadripper processzorokkal is megbirkózik a Gigabyte új TR4-es alaplapja.

Hirdetés

Az új Aorus X399 XTREME alaplap lesz a Gigabyte TR4-es foglalatú zászlóshajója, amely a legújabb AMD Ryzen Threadripper processzorokat is képes lesz kiszolgálni. Ez azt jelenti, hogy a második-generációs, 32-magos CPU-kat is támogatja, már gyárilag.  

Hirdetés

Az új alaplap X399-es lapkakészletre épít, megerősített VRM-mel jön, és akár a 250 wattos (TDP) 24- és 32-magos processzorokkal is megbirkózik. 

Az alaplap technikailag ATX-es, azonban valamivel szélesebb, ezért EATX-es házba ajánlott beépíteni. Az energiát egy 24-tűs ATX és két 8-tűs EPS csatlakozóból kapja, 10-fázisú VRM jellemzi. 

Összesen négy PCI-Express 3.0 x16 és egy x1 slotot kínál. Mindehhez három M.2 slot és hat darab 6 Gbps-os SATA port társul. Az integrált audiót egy Realtek ALC1220VB és egy ESS Sabre DAC alkotják. A 802.11ac-s WiFit az Intel 9260 WLAN kártyája biztosítja, ahogy a Bluetooth 5.0-t is. Az Intel i219-V két 1 GbE portot, az Aquantia kontrollere egy 10 GbE portot garantál. 

USB 3.1-es portból összesen tíz darab van, ebből egy USB-C, és összesen kettő 10 Gbps-os. Természetesen az RGB-s világítás sem hiányzik a 499,99 dolláros alaplapról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.