Hirdetés

A bolti vagy az otthon összerakott PC a jó döntés? Segítünk, mire érdemes költeni



|

Legújabb magyarázó videónkban arról mesélünk, hogy boltokban előre összeállított konfigurációkra vagy otthon egyedül összerakott PC-kre költsetek-e inkább, illetve mindkét esetben milyen fontos részletekre kell nagyon figyelni.

Hirdetés

Érdemes lecsapni a boltban összeállított prebuild PC-kre, vagy inkább vásároljunk csak alkatrészeket, és otthon pattintsuk össze álmaink számítógépét? Cseppet sem egyszerű a kérdés, de most megpróbálunk válaszokkal szolgálni.

Krisztán, a PC World videós pályázatának egyik díjazottja fejest ugrott a témába, alámerült a PC-építés legmélyebb bugyraiba, és nagyon sokat dolgozott az alábbi videón, hogy átfogó képet adhasson nektek erről a komplex témáról. Bökjetek rá a Play gombra, és induljon a lejátszás!

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videónk, akkor egy like-kal tudjátok jutalmazni, amennyiben pedig a továbbiakban sem akartok lemaradni friss tartalmainkról, iratkozzatok fel és birizgáljátok meg a csengettyűt. Ha támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek. Nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.