Hirdetés

A CES-en mutatkozhatnak be a Noctua hűtéssel szerelt RTX 4000-es ASUS videokártyák



|

A két cég már az előző generációban partnerségre lépett, nem véletlenül várják a rajongók az új modelleket.

Hirdetés

A tavalyi év végén mutatkoztak be azok az RTX 3070-es és RTX 3080-as ASUS videokártyák, amiknek hűtőbordáit és ventilátorait a Noctua tervezte. A vakító RGB fények szerelmesei által undorítónak tartott barna dizájn mögött minden idők legjobb processzorhűtő-gyártója bújik meg, így egyáltalán nem csoda, hogy ezek a modellek a legkomolyabb terhelés alatt sem melegedtek.

A január elején esedékes CES-en az ASUS legnagyobb dobásának egyelőre a 18"-es gamer notebook ígérkezik, de a legfrissebb hírek szerint a Noctuával is folytatódik a partnerség az RTX 4000-es modellek kapcsán. Mivel ezek alapjáraton is hatalmas szörnyek, egy dupla 120 mm-es ventilátorral szerelt modell nem is lenne annyira meglepő.

Hirdetés

A kérdés az, hogy a hűtőbordák méretét tovább növelik-e, esetleg be mernek-e vállalni egy 3 ventilátoros kiadást. Ez utóbbi mondjuk eléggé bekorlátozza a potenciális vásárlókat, mert nem sok ember gépházába férne be egy ekkora videokártya, cserébe viszont biztos, hogy a throttlingtól nem kellene tartanunk. Egy hét múlva Las Vegasban minden kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.