Hirdetés

A Corsair is eladó?



|

Egyes források szerint a Corsairt hamarosan teljes egészében felvásárolják.

Hirdetés

Sokan még nem dolgozták fel, hogy a CCleaner új gazdára talált, ennél is nagyobb dolog viszont, hogy hamarosan a Corsairt is felvásárolják. 

Hirdetés

A Reuters több forrásból is úgy értesült, hogy a Corsair egy ideje megbeszéléseket folytat a privát tőkebefektetéssel foglalkozó EagleTree Capitallel, amely teljes egészében megvenné a vállalatot. 

A Reuters szerint több mint 500 millió amerikai dollárt adnának a cégért, amelyet még 1994-ben alapított Andy Paul, aki azóta is tulajdonos. 

A cégében azonban benne van a Francisco Partners is, amely még 2013-ban vásárolt egy 75 milliós befektetéssel részt magának, miután a Corsair úgy döntött, hogy mégsem megy a tőzsdére. 

A TechPowerUp egyik forrása viszont úgy tudja, hogy a Corsairnak csak ezt a részét adnák el, és nem az egész vállalatot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.