Hirdetés

A Dell új monitorja mindent tud, amit egy modern kijelzőtől elvárhatunk?



|

A kijelző remeknek ígérkezik, az extrák pedig kifejezetten hasznosak lehetnek.

Hirdetés

Gyakran már az is nagy kihívást jelent a játékosok számára, hogy milyen alkatrészeket pakoljanak a megépíteni kívánt PC-be, ám egy ilyen projekt általában még nem ér véget akkor sem, ha minden a helyére került a gépházban.

Az is fontos ugyanis, hogy milyen perifériákat pakolunk az asztalra, és a megfelelő beviteli eszközök mellett a számunkra tökéletes monitor kiválasztása is embert próbáló feladat lehet.

Hirdetés

Ilyenkor először érdemes szétnézni a már bizonyított, sokak által elismert gyártók kínálatában, amelyek között a Dell is kiérdemelte a helyét. Az amerikai vállalat a napokban bemutatott egy olyan 4K-s monitort, ami specifikációit tekintve nem egyedi, de azért ütős. A 3840x2160-as felbontást kínáló, HDR 400-as Dell UltraSharp 32 IPS panellel 400 nites fényerővel, valamint 100%-os sRGB színskálával rendelkezik.

Az sem véletlen, hogy videókonferencia-monitorként emlegetik az UltraSharp 32-t, hiszen rendelkezik egy beépített 4K-s webkamerával, de nem ez az egyetlen különleges extrája. Találhatunk még egy USB-C-s hubot is, amelyen számos port kapott helyet, köztük egy DisplayPort 1.4, egy audio, egy Ethernet-kapcsolathoz szükséges RJ45, valamint több USB-A is. Ennyi extrával felvértezve az UltraSharp 32 kiváló dokkolóállomás lehet laptopok számára, habár egy Thunderbolt portnak valószínűleg még sokan örülnének.

A Dell a tervek szerint március 29-én dobja piacra az új monitort, de azt egyelőre nem tudni, hogy mennyit kóstál majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.