Hirdetés

A Fanatec F1-szimulátorkormánya tökéletesen élethű és már nem lehet a tiéd



|

399 dollárért bárki Hamiltonnak érezhette magát, ha elég gyors volt. Mi már lemaradtunk.

Hirdetés

Az autóversenyes szimulátorok rajongóinak nem ismeretlen a bajoroszági Fanatec neve, akik számos kívánatos hardvert gyártanak a pedáloktól a váltókarokon át egész a kormányokig. A cég legújabb terméke a ClubSport F1 2021 nevű csoda, ami egy hivatalosan licencelt Formula 1-es termék, és kifejezetten közel áll ahhoz, amit a valódi pilótkák is markolnak.

A Fanatec csak néhány napja dobta piacra a kütyüt, ám az még a 399,95 eurós ajánlott fogyasztói árával is olyan kelendő volt, hogy szinte azonnal kiürült a teljes készlet. Pedig ez messze nem az összes költség, hiszen ennyi pénzért csak a kormányt kapjuk, amihez elengedhetetlen egy foglalat is, melynek típusától függően az eszköz lehet PC- vagy PlayStation-kombatibilis is.

Hirdetés

A ClubSport F1 2021-t szénszálas előlappal, alcantara markolattal, mágneses lapátokkal és még egy gyorskioldó rendszerrel is felszerelték, a szerencsés vásárlók így könnyen magukkal vihetik, ha két verseny között lenyomnának egy szendvicset a konyhában. A készlet villámgyors kipucolásával nekünk persze csak a látványos promók maradnak:

És persze egy videó is, hogy még jobban fájjon a szív:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.