Hirdetés

A FreeSync 2 HDR-t demózta az AMD



|

Az AMD az Oasis Demo keretében mutatta meg, hogy mire képes a FreeSync 2 HDR technológia.

Hirdetés

Az AMD nagyon szeretné, ha a FreeSync még jobban elterjedne, ehhez pedig a FreeSync 2 HDR technológiát hívja segítségül. Az új szabvány elsődleges célja az, hogy fogja azt, amit a FreeSync eddig adott, majd párosítsa azt a HDR-rel a lehető legjobb élmény érdekében. 

Hirdetés

A gyártó az Oasis Demo keretében azt is megmutatta, hogy mire képes a FreeSync 2 HDR, aminek a szélesebb elterjedését reméli. Mivel az élmény élőben az igazi, ezért az AMD a kereskedőknél FreeSync 2-képes monitorokkal hasonlítja majd össze a nem HDR-es modelleket. 

A fogyasztók ennek hatására élőben is megtapasztalhatják a különbségeket, amiket a statikus képek és a YouTube-videók nem tudnak visszaadni. A demót egyébként az Unreal Engine 4 segítségével alkották meg, teljes HDR10- és FreeSync 2 HDR-támogatással. 

A videóban beállítások egész armadája tűnik fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.