Hirdetés

A G.Skillnek már van memóriája az új Ryzen processzorokhoz



|

A Pinnacle Ridge processzorokhoz tervezte a G.Skill az új Sniper X memóriákat.

Hirdetés

A G.Skill az utolsó simításokat végzi azon a Sniper X memóriacsomagon, amelyet kifejezetten az AMD második-generációs Ryzen processzoraihoz szán. Az új csomaggal azt akarja elérni a Pinnacle Ridge CPU-t vásárlók körében, mint amit a Flare X DDR4-3200-as kittel sikerült korábban. 

Hirdetés

Természetesen a Flare X is kompatibilis lesz a Pinnacle Ridge processzorokkal, ugyanakkor a Sniper X kit még magasabb sebességeket kínál, köszönhetően annak, hogy az új chipek is több lehetőséget adnak ilyen téren. 

Az új G.Skill Sniper X kit az F4-3400C16D-16GSXW modellszámmal jelenik majd meg a boltokban. Egy 3400 MHz-es, DDR4-es csomaról van szó, ami 2 x 8 GB-os kapacitást kínál, 16-16-16-36-os időzítésekkel és 1,35 voltos feszültséggel. 

A Sniper X széria többi tagja még januárban mutatkozott be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.