Hirdetés

A G.Skill memóriája már 4600 MHz-en ketyeg



|

Az Intel X299-es HEDT platformján is extrém teljesítményt kínál az új Trident Z kit.

Hirdetés

A G.Skill csapatától már megszokhattuk az extrém teljesítményű memóriákat, amelyek sorra jelennek meg minden újabb platform vagy CPU mellé. Ezúttal egy DDR4-es kit került elő, amelynek az órajele 4600 MHz. 

Hirdetés

Természetesen ezúttal is kézzel válogatott, magas minőségű Samsung alkatrészekből építkezett a G.Skill: ennek az eredménye az új Trident Z szériás kit, amely ezüst és fekete alumínium külsővel érhető el. 

Miközben a 4600 MHz-es órajelet korábban csak extrém tuninggal és folyékony nitrogénnel tudták elérni, addig ennél a kétcsatornás memóriánál ez az alap. 

A 4600 MHz-es, CL19-23-23-43-as, 1,5 voltos kit persze az Intel X299-es platformjához készült. A kit 16 GB-os kapacitást kínál. 

A hitelesítést egy Intel Kaby Lake-X Core i7-7740X processzorral végezték el, egy ASRock X299 OC Formula alaplapon. Nem hiányzik az Intel XMP 2.0 támogatás sem, a megjelenés pedig a hónap végén várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.