Hirdetés

A gamer fejhallgatók új generációját hozná el az EPOS



|

El tudod képzelni, hogy mit is jelenthet a next-gen gamer füles? Van egy ötlet erre.

Hirdetés

Tavaly nyáron érkezett a hír, hogy az audio-termékek csúcskategóriájának számtó Sennheiserből kiválik egy kisebb, kizárólag gamerekre fókuszáló cég: az EPOS. Akkor még arról szóltak a hírek, hogy a vállalat gőzerővel dolgozik portfóliójának összeállításán, most azonban megtartották a "The Power of Audio in Gaming" nevű előadásukat, melyen megosztották víziójukat a nagyközönséggel.

Ahogy a korábbi anyavállalat, úgy az EPOS esetében is csúcskategóriás termékekről beszélünk, melyeknél a kényelem és a minőség egyaránt elsődleges szempont. A gyártó a fülekre látszólagosan tökéletesen passzoló eszközökkel állt elő, melynek valószínűleg nagy szerepe lesz abban, hogy erre a piacra is bevezethessék az aktív zajszűrést. Ha ez sikerül, azzal útörőként járhatnak élen a piacon.

Hirdetés

Bár egyelőre sok konkrétumot nem tudtunk meg a termékekről, az már látszik, hogy a cég nagyon esztétikus palettával készül majd. Anyagfelhasználásban dominálnak majd a fémek, főként az alumínium.

Hangszórók terén egyáltalán nem kell aggódnunk, hiszen az EPOS-ban a Sennheisertől megszokott minőséget találjuk majd. Izgalmas azonban, hogy a gyártó a mikrofonok esetében azt ígéri, hogy egyből közvetítés minőségű felvételeket készíthetünk vele. Ezt természetesen egy kiegészítő alkalmazással könnyedén személyre szabhatjuk majd.

Ennél többet egyelőre nem árult el a gyártó, így sem az árazást (vélhetően nem lesz olcsó), sem a bővebb termékpalettát, sem a megjelenés időpontját nem ismerjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.