Hirdetés

A gamer mennyországba repít a Gigabyte új gépháza



|

Az Aorus C700-as gépház RGB panelek széles tárházát kínálja, emellett üveg falának köszönhetően villoghatunk a belepakolt hardverekkel is.

Hirdetés

Nincs gaming hardver RGB nélkül, ezt már minden gyártó tudja, így a Gigabyte most előállt egy olyan gépházzal, melyről kilométerekről látszik, hogy nem irodai felhasználásra szánták. Az Aorus C700-ban mindent megtalálunk, ami ahhoz kell, hogy egy remek gaming PC-t rakjunk össze, nem mellékesen megjelenése kifejezetten tekintélyt parancsoló.

Kezdjük mindjárt a külcsínnel: a Gigabyte új gépházát az előlapján és a két oldalán is bőségesen felszerelték RGB panelekkel. Ezek támogatják az RGB Fusion 2.0 szoftvert, melynek köszönhetően 16,7 millió fénybeállítási lehetőséget kapunk, kezdve a különböző színektől, egészen az eltérő effektekig, melyek között mindenki megtalálja a kedvérevalót.

Hirdetés

A gépház egyik oldala egy üveg panel, mely remek betekintést enged a borítás alá, erre építve pedig a Gigabyte mérnökei úgy alakították ki a belsőt, hogy hardvereink minél jobban látszódhassanak. Az úgynevezett Full-Tower dizájnnak köszönhetően egy E-ATX alaplapot is beépíthetünk gépünkbe. A házba lehetőségünk van vertikálisan behelyezni a videokártyát, a hagyományos horizontális helyett, így azt jobban láthatjuk.

Az Aorus C700-ban tíz meghajtónak találunk helyet: hat csatlakozó kizárólag a 2,5"-os, míg négy a 2,5"-os és a 3,5"-os meghajtókat is támogatja. A légáramlásról egy 420 mm-es AIO hűtő gondoskodik, mely többféle ventilátor beállítást is lehetővé tesz. Emellett a házon 4 darab USB 3.0 portot, egy 3.0 USB Type-C portot, egy HDMI és audió kimenetet is találunk.

A gyártó egyelőre nem jelentette be az Aorus C700 árát és megjelenési dátumát, de azok számára, akik gaming PC építésén gondolkoznak, esetleg VR-hoz keresnek hardvert, mindenképp ideális választás lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.