Hirdetés

A gamerek álma lehet a Cooler Master ControlPad



|

A Kickstarteren debütált a Cooler Master újdonága, amely plusz 24 mechanikus gombbal dobja fel a játékmenetet.

Hirdetés

A Cooler Master bemutatta a világ első PC-s keypadjét analóg Aimpad technológiával. A kiegészítőt gamereknek, tartalomgyártóknak és zenészeknek szánja. Az új projekttel azért óvatos, és első körben a Kickstarteren futtatja a gyártó. 

Hirdetés

A ControlPad 24 mechanikus gombot rejt, Cherry MX Red vagy Gateron Red kapcsolókkal. Szoftveresen programozhatóak a gombok, a csuklótámasz eltávolítható, van két görgetőgomb, teljes RGB-s háttérvilágítás és szálcsiszolt alumínium külső. 

A gamereknek szánt verzió lehetővé teszi a különböző műveletek gyors és praktikus állítását a játékmenet közben. A profiknak szánt változaton más gombok vannak, ennél a változatnál a szerkesztésé, eszközöké, ecseteké a főszerep. Számos makróbeállítás van a népszerű játékokhoz és programokhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.