Hirdetés

A gamerek álma lehet az MSI X299-es alaplapja



|

Újabb kedvcsináló érkezett az MSI közelgő alaplapjához, ami minden eddigire rálicitál.

Hirdetés

Egyszer már megszellőztette a hamarosan bemutatkozó és egyben eddigi legjobb alaplapját az MSI, és most újabb kedvcsinálót tett közzé róla. 

Hirdetés

A csúcskategóriás alaplap X299-es lapkakészletre építkezik, és mindent megad, ami a gamerek álma lehet. 

Aki sokat várt, az jól tippelt, a GODLIKE felirat ugyanis arra utal, hogy a maga idejében a létező összes extrát és tudást garantálja egy ilyen MSI modell. 

A négy darab PCIe x16-os foglalat mellett adott a három darab M.2 slot, mindehhez pedig egyenesen három Ethernet-csatlakozó társul. USB 3.1-es csatlakozóból hat darab lesz, WiFi-antennából pedig kettő, beépítve. 

Természetesen a további konkrétumokra még várnunk kell, azonban ennyiből már jól látszik, hogy az egyik legerősebb és legjobb alaplappal van dolgunk, ami az Intel közelgő Core i9-es csúcsprocesszoraihoz elérhető lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.