Hirdetés

A gamerek egyik álma lehet az MSI új monitora



|

Hasznos érdekességet tartogat a játékosoknak a 27 hüvelykes, 144 Hz-es és hajlított OPTIX MPG27CQ.

Hirdetés

Az MSI újabb OPTIX monitorral frissítette a kínálatát: ez lett az OPTIX MPG27CQ. Ebben 27 hüvelykes VA panel található, amely 2560 x 1440-es felbontást garantál, akár 144 Hz-es képfrissítéssel, 1 milliszekundumos válaszidővel, 178 fokos betekintési szögekkel, 115 és 100 százalékos sRGB- és NTSC-lefedettséggel. 

Hirdetés

Bár a 400 cd/négyzetméteres fényerő nem a piac legjobbja, nem akar feleslegesen villogni HDR-plecsnikkel, és alapvetően több, mint amit sok mostanában bemutatott monitor kínál. A szakadozás elkerülése érdekében Adaptive Sync technológia is segít. 

A képernyő nagy érdekessége viszont a SteelSeries Game Sense technológiája. Ennek hála a kijelző alsó kerete képes reagálni a játékbeli történésekre, és így aktív visszajelzést ad a lőszer mennyiségéről, az életerőről vagy más tényezőkről. 

Szokásos módon ez a panel is villódzásmentes, szűri a kékfényt. A kontrasztaránya 3000:1, csatlakozók tekintetében pedig két HDMI 2.0-t, egy DisplayPort 1.2-t, három USB 3.1-et (két A- és egy B-típus) kínál. 

Bár a kijelző alatt húzódó RGB-s csíkok alapvetően elég zavaróak, a gamerek számára nagyon praktikus és tetszetős választás lehet az MSI új, 1800R hajlítással rendelkező monitora. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.