Hirdetés

A gamerek kedvence lehet a Philips új csúcstévéje



|

A Philips OLED807 minden jóval fel van szerelve, ami a kiváló játékélményhez kell.

Hirdetés

Az LG-től, a Sonytól és a Samsungtól kicsit lemaradva a Philips is leleplezte az idei televízióit, a 2022-es paletta királya pedig az új OLED807, a tavaly megjelent OLED806 utódja. A tévé természetesen a gyártó védjegyének számító Ambilight háttérvilágításával érkezik, amely az éppen nézett tartalommal harmonizáló színekkel borítja be a készülék mögötti falat.

A 48, 55, 65 és 77 hüvelykes méretben érkező OLED807 ugyanazt az OLED EX panelt használja, mint az LG népszerű C2 és G2 OLED-szériája, így biztosan nem lesz panasz a látványra. Az OLED EX 30%-kal nagyobb fényerőt ígér, mint a hagyományos OLED-kijelzők, vékonyabb kialakításának hála pedig a Philips 4-5 mm-t le tudott faragni a kávák vastagságából.

Hirdetés

A OLED807 ideális társ a játékhoz, különösen az új generációs konzolokhoz, hiszen támogatja a 4K@120Hz-es (HDMI 2.1) megjelenítést, repertoárjában pedig ott sorakozik a VRR (Variable Refresh Rate), a simább megjelenítést garantáló AMD FreesSync Premium és Nvidia G-Sync technológiák, a HDMI eARC-nak köszönhetően pedig nem hiányzik a tömörítetlen hangtovábbítás sem. A beállításokkal nem kell sokat vesződni, az a Auto Game és Auto Low-Latency üzemmódok automatikusan elvégeznek mindent, ha játékra kerül a sor.

Az Android TV 11 operációs rendszert futtató készülék megfelel az IMAX Enhanced-szabvány követelményeinek, így az azt támogató tartalmaknál még kiválóbb kép-és hangminőséget kínál.  A Philips egyelőre nem közölte a tévé árát, de az elődmodell OLED806 mérettől függően 350 ezer és 1,6 millió forint között mozog, így ebbe a sávba érdemes várni az OLED807-szériát is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.