Hirdetés

A gamerek körében hódítana az NVIDIA új Turing GPU-ja



|

Állítólag már a jövő hónapban megérkezik az új Turing GPU, amivel a játékosok kedvében jár majd az NVIDIA.

Hirdetés

Az NVIDIA tovább folytatja a szárnyalását, a vállalat több okból is igen sikeres az elmúlt években. A Reuters is foglalkozott a cég 2017 negyedik negyedévében elért eredményeivel és a vállalat jövőbeli kilátásaival, ugyanakkor egy további érdekességet is megszellőztetett. 

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy az NVIDIA idén márciusban kellemes meglepetéssel szolgál majd. Az óriás egy új GPU-n dolgozik, amit a fogyasztói piacra szán, és már a következő hónapban piacra dob. 

Az új GPU neve Turing. Ez elméletileg nem az architektúra kódneve, az továbbra is marad a Volta. A Reuters szerint a Turing egy új GPU, amit kifejezetten gamereknek szán az NVIDIA. 

Ezzel egyértelműen fogyasztói piacra szánt, GeForce videokártyáról van szó, és nem a professzionális felhasználásra kitalált Quadro vagy Tesla vonalról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.