Hirdetés

A gamerekhez szól a Rapoo mechanikus billentyűzete



|

Természetesen fémből van és RGB-s LED-ek gondoskodnak a VPRO V720S megvilágításáról.

Hirdetés

A Rapoo legutóbb a VPRO sorozatát bővítette, ezzel pedig újabb gamereknek szóló perifériát dobott piacra a VPRO V720S mechanikus billentyűzet képében. 

Hirdetés

A billentyűzet egy ideje már kapható, és ez számít a gyártó jelenlegi legjobbjának. 12 makrógomb található rajta, maga a ház fémből van. Természetesen mechanikus kapcsolókkal van dolgunk, a gombokat pedig RGB-s LED-ek világítják meg, amelyek 16,7 millió színben képesek pompázni. 

A mellékelt szoftver lehetővé teszi a makrók és színek beállítását minden egyes billentyűhöz. Támogatottak a világítási minták, amelyeket a billentyűzet helyileg, a belső memóriájában tárol el. 

Adott az anti-ghosting és az 1000 Hz-es mintavételezési ráta is. A billentyűzet átlagos bruttó vételára 33 000 forint környékén alakul jelenleg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.