Hirdetés

A GDC-ről sem hiányzik majd a Google



|

A kiterjesztett valóság jövőjét szeretné majd megmutatni a mobiljátékokban a Google, amely ott lesz a 2018-as GDC-n is.

Hirdetés

A Google március 19-én egy saját rendezvényt tart majd, Google Developer Day néven. Erre a 2018-as GDC, vagyis a Game Developer Conference kapcsán kerül sor. 

Hirdetés

Ezt követően a Google a GDC-n is jelen lesz, március 21-23. között. Aki pedig szeretné látni, hogy mit vitt magával a Google, de nem tud eljutni a helyszínre, az élő stream formájában nézheti az eseményeket. 

Mit tartogat erre a rendezvényre a Google?

Az óriás már tavaly is kint volt a GDC-n. Akkor arra koncentráltak, hogyan lehet jobban bevonni a gamereket a játékokba azzal, hogy új monetizációs- és reklámlehetőségeket vetnek be. 

Ezúttal a Google arra fókuszál, hogy miként lehet a mobilos játékokat szélesebb körben eljuttatni az emberekhez, illetve hogyan lehet jobban kiaknázni a kiterjesztett valóság és a multiplayer élményét. A fejlődő régiókra is kiemelt figyelmet fordít majd a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.