Hirdetés

A HP Omen 15 gamer laptop kegyetlen teljesítményt ígér



|

Az új HP Omen ráadásul azzal is igyekszik hódítani, hogy az erejéhez képest kifejezetten kompakt méretűre sikerült.

Hirdetés

A HP nemrég újította meg a játékosokra fókuszáló Omen márkáját, és az új asztali gamergépe után most előállt a frissített, 15,6 hüvelykes Omen 15 laptoppal. Ez az eddigi legkisebb 15" modell a széria történetében, a kijelző-panel vékony kávái miatt. A 180 fokos zsanéroknak köszönhetően a kijelző 180 fokban mozgatható. Kérhető 4K-s, 120 Hz-es panellel, de full HD-s, 300 Hz-es, esetleg OLED is elérhető.

Hirdetés

A konfigurációk elég széles skálán mozognak, de a csúcsot GeForce RTX 2070 Super Max-Q GPU jelenti, tizedik-generációs Intel Core i7 H szériás CPU-val, vagy AMD Ryzen 7 H szériás chippel. Maximum 32 GB DDR4-es RAM és 1 TB-os PCIe SSD fér a laptopba, de szerencsére mindkettő frissíthető utólag is.

A gyártó IR-szenzor segítségével növelte a hatékonyságot, miközben a ventilátorok működése csendes marad. Emiatt a teljesítmény közel asztali szintű a gyártó szerint. A HP-tól akár már 1000 dollár alatti összegtől elvihető lesz a laptop, ami mellé érkezik az új Pavilion Gaming 16 is, 16,1 hüvelykes, 144 Hz-es panellel, GTX 1660 Ti Max-Q vagy RTX 2060 Max-Q grafikával és Core i5 vagy Core i7 CPU-val, 800 dollártól. Ha persze a legerősebb opciókat választjuk, az ár könnyen elszállhat a csillagos égig, és az is jó kérdés, mennyi lesz a dolláros ár forintban, mire a gépek elérnek Magyarországra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.