Hirdetés

A HP Reverb G2 Omnicept Edition nevű új VR-szemüvege már minket is megfigyel



|

Emberközpontú élményeket és az extra szenzorokkal fejlett követési rendszer ígér az új Reverb G2 Omnicept Edition VR-headsethez a HP.

Hirdetés

A HP bemutatta a Reverb G2 Omnicept Edition névre hallgató VR-headsetet, ami alapvetően a nemrég kiadott Reverb G2 headset felújított kiadása, extra kamerákkal és szenzorokkal a szemmozgás, pupillák, pulzus, arckifejezések jobb követéséhez.

Az adatok fejlett gépi tanulási algoritmusok hasznosítják az Omnicept SDK keretében, rögzítve a válaszreakciókat. Azt ígérik, hogy a firmware megvédi a szenzorok által gyűjtött adatok, és a headset semmit nem tárol el. 

Hirdetés

Megmaradt az eredeti modell remek felbontása, belülről kifelé követése és a 3D-s audio, a fejlett követés pedig sok előnyt és emberközpontúbb használatot ígér a gyártó szerint, amely ezúttal még magasabb képminőséget biztosít. 

Az arckifejezések megfigyelésével még természetesebben lehetnek a párbeszédek, a pulzus követése a wellness-kezelések során lehet hasznos. Az új VR-headset jövő tavasszal válik majd elérhetővé (ahogy az Omnicept SDK is), az árát csak a megjelenés előtt árulják el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.