Hirdetés

A Huawei 240Hz-es gaming monitorok gyártásába foghat



|

A cég a Honor tévéivel már komoly tapasztalatokat gyűjtött ezen a téren, most pedig kifejezetten a játékosokat célozhatják meg.

Hirdetés

Kissé bizonytalan a Huawei helyzete, mivel az ellenük hozott amerikai törvények miatt hátrányból indulnak a mobilpiacon, de a jelek szerint a cég most más területek meghódításába kezd.

Iparági források szerint több gaming monitor legyártását is céljául tűzte ki a kínai vállalat, ráadásul nem is akármilyen minőséget szeretnének előállítani.

Hirdetés

Három modellről szólnak a hírek, melyek három különböző árfekvést képviselnek. A legkomolyabb monitor esetében számíthatunk arra, hogy az egyre divatosabb LED FALD megoldást kapja, azaz a hátulján elhelyezett LED-ekkel hasonló színeket jelenít meg, mint amit képernyőn is láthatunk. Nagyon figyelemreméltó az is, hogy ezzel a modellel a 240Hz-es képfrissítést szeretné elérni a gyártó.

Azt is pletykálják, hogy lesz egy hajlított kijelzős modell is a felhozatalban, ami viszonylag logikus, tekintve, hogy ezek a típusú monitorok egyre népszerűbbek a játékosok körében.

Persze mindezek egyelőre pletykák, ugyanis a Huawei még azt sem erősítette meg, hogy egyáltalán foglalkozna monitorokkal, de a gondolattal érdemes eljátszani addig is, amíg érkezik valami hivatalos bejelentés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.