Hirdetés

A HyperX új vezeték nélküli fejhallgatóját közel két hétig használhatod egy töltéssel



|

Szédületesen jó üzemidőt ígér a HyperX Cloud Alpha Wireless gyártója.

Hirdetés

Mindenki, aki hosszabb ideig használt zsinórmentes fejhallgatót, tudja jól, hogy az általa biztosított szabadságért a rendszeres töltés elkerülhetetlenségével fizetünk. Éppen ezért, amikor egy ilyen eszközt választunk, fontos szempontként kell kezelnünk az üzemidő kérdését is a hangzáson, az anyagminőségen és a kényelmes viseleten túl. Egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi időt bírnak a telepek, mielőtt teljesen lemerülnének.

Nyilván szükségtelen ecsetelnem, hogy mekkora bosszúsággal jár, amikor filmnézés, zenehallgatás vagy épp játék közben "elmegy a hang", amiről a jobbfajta készülékek félreérthetetlen hangjelzésekkel tájékoztatnak percekkel korábban.

Hirdetés

Azt ugyan a kimondottan gamereknek tervezett HyperX Cloud Alpha Wireless leendő tulajdonosai sem tudják kivédeni, hogy időnként rá kelljen dugniuk valamilyen áramforrásra, esetleg a közvetítő szerepét betöltő PC-re vagy konzolra fejhallgatójukat, de annyi biztos, hogy sokkal ritkábban lesz erre szükségük, ugyanis a gyártó szerint akár 300 órát is kihúzhatunk egyetlen töltéssel.

A HP tulajdonában lévő HyperX emellett ugyanolyan hangminőséget garantál, mint ami a régebbi, vezetékes változattól várhatunk el, erről a könnyebbre és karcsúbbra tervezett 50 mm-es hangszórók, valamint a DTS Headphone:X technológia hivatott gondoskodni. Utóbbinak köszönhetően a surround hangélmény élethűbb szimulációjában részesülünk.

A zajszűrő mikrofon lecsatolható, amiért nyilván minden játékos hálás, aki nem lóg 0-24-ben valamelyik multiplayer fókuszú alkotáson. És persze a Cloud Alpha Wireless viselése közben is ugyanazt a komfortérzetet kapjuk, mint a HyperX többi fejhallgatójától a gyártásban használt puha anyagok miatt, mint a plüss memóriahab és a rugalmas bőrutánzat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.