Hirdetés

A játékbeli ütéseket, lövéseket és öleléseket is érzed ebben a mellényben



|

Új szintre emeli a szimulációt az Owo viselete.

Hirdetés

Közeleg a január 5. és 8. között esedékes Consumer Electronics Expo, azaz a CES 2022, a techvilág szereplői pedig sorra belengetik, hogy mi mindennel készülnek az eseményre. Az LG például egy hangprojektort és egy gamer laptopot is tartogat nekünk, az Nvidia, az AMD és az Intel pedig a GPU-palettát igyekszik majd megbolygatni.

A spanyol OWO szintén a játékosokat célozza egy különleges mellénnyel, amely a kontrollerekből ismert haptikus visszajelzésekkel árasztja el a viselője felső testét. Az OWO Game nevű ruhadarab már el is nyerte a CES 2022 innovációs díját, no de lássuk, mit is tud!

Hirdetés

A vezeték nélküli kiegészítő több mint 30 eltérő érzést képes valós időben visszaadni, akár a virtuális valóságban, akár egy hagyományos videójátékkal összekötve. Így például enyhe fájdalmat okoz, ha a képernyőn eltalál minket egy lövedék (beleértve a hátunkon távozó golyót is!), de szimulálja a késsel ejtett sérüléseket és a harapásokat is.

Másrészről viszont nem csak büntet: állítólag a virtuális ölelések és a 100 km/h körüli sebesség érzetét is vissza tudja adni a fotelban ücsörgő viselőjének.  A mellény PC-hez, konzolhoz, mobilhoz és VR-eszközökhöz is csatlakoztatható, kezelése az OWO alkalmazáson keresztül történik.

Az OWO Game máris előrendelhető, megjelenési dátuma és hivatalos ára még nem ismert, de ez bizonyára csak a CES 2022-ig marad így.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.