Hirdetés

A játékosoknak szól a Xiaomi Mi Gaming Laptop



|

Nem ez a legerősebb notebook a kategóriában, de kiváló középutat jelent.

Hirdetés

A Xiaomi már évek óta kínál lapos és könnyű laptopokat, olyanokat, amelyekben videokártya is van. Most először viszont olyan notebookkal állt elő a gyártó, amelyet kifejezetten gamereknek szán. 

Hirdetés

A Xiaomi Mi Gaming Laptop egy 15,6 hüvelykes gamerlaptop, amibe 4-magos Intel CPU és akár NVIDIA GeForce GTX 1060 is befér, testre szabható és világítós billentyűzettel. 

Kínában már április 13-án megjelenik az újdonság, amely 950 dollártól vihető. Ezért egy hetedik-generációs Intel Core i5-ös CPU, 8 GB RAM és egy GeForce GTX 1050 Ti videokártya jár. Aki 1430 dollárt is rászán a gépre, az már Intel Core i7-7700HQ CPU-t, 16 GB RAM-ot és GeForce GTX 1060-at kaphat. 

A laptopban egy 256 GB-os PCIe NVMe SSD és egy 1 TB-os HDD található. Akad rajta négy USB 3.0, két USB-C port, jackcsatlakozó, HDMI port, illetve Dolby Atmos sztereó hangszórók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.