Hirdetés

A Lenovo leleplezte a Geforce RTX 4090 kártyáját



|

A gyártó még az Nvidia hivatalos rendezvénye előtt mutatott képeket a videokártyáról.

Hirdetés

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy az Nvidia bemutassa a legújabb videokártyáit, ugyanis szeptember 20-án kerül sor a GeForce Beyond Special Broadcast előadásra. A cég egyik kiemelt együttműködő partnere, a Lenovo azonban már mutatott részleteket a saját GPU-járól.

Az RTX 4090 Legion kártya a Legion Y9000X notebookkal együtt szerepelt több képen, és ezek alapján már több technikai adatra is lehet következtetni.

Hirdetés

A kínai közösségi oldal, a Weibo felületén osztotta meg a WolStame nevű felhasználó a fotókat, amely szerint a Lenovo RTX 4090-e nagyjából 35,8x13,6 cm-es, illetve közel 7 cm vastag.

A táp a beszámoló szerint 450 W-os lesz, a kártya hűtéséről pedig három ventilátor fog gondoskodni. 

A további részleteket remélhetőleg hamarosan megtudunk a GeForce Beyond Special Broadcast, ami az Nvidia hivatalos Twitch-oldalán és YouTube-csatornáján is követhető lesz. A műsor magyar idő szerint szeptember 20-án, kedd délután 5 órakor kezdődik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.