Hirdetés

A Lenovo még több gamer mobillal készül egy szivárogtató szerint



|

A Lenovo Legion Y90 és a Halo mellett érkezhet a Lenovo Legion Phone 3 Elite és Pro is.

Hirdetés

A Lenovo sokat tett azért az utóbbi években, hogy bejárassa a Legion márkát a gamerek körében, számos játékos laptopjuk mellett például perifériákat is adtak ki ezen a néven. Egy friss szivárgás alapján pedig elképzelhető, hogy kifejezetten sok különböző modell között válogathatnak azok, akik a telefonjukat is elsősorban játékos szempontok alapján választják ki.

A gyártó oldalain tease-elt Legion Y90 mellett Evan Blass beszámolt arról is, hogy a Lenovónál már készülnek a Halo kódnevű eszközzel a Snapdragon következő processzorára, az 8 Gen 1+-ra is. De ezzel tényleg a jövőbe tekintünk, ugyanis még csak most fognak megjelenni a plusz jelzés nélküli Qualcomm chipet használó felső kategóriás mobilok - Blass szerint ez lehet a Diablo néven futó termékcsalád, ami szerinte végül a Lenovo Legion Phone 3 nevet kapja, ezen belül pedig lesz Elite és Pro variáns is.

Hirdetés

Értesülései szerint a Snapdragon 8 Gen 1 processzor mellett az új telefon után kutató vásárlókat a Pixelworks által kalibrált kijelzővel igyekszik majd lenyűgözni a Lenovo. A 6,92 hüvelyk képátlójú képernyő 144 Hz-es képfrissítéssel és 720 Hz-es érintési mintavételezéssel fut majd, a maximális fényereje pedig 1300 lehet Blass elmondása szerint. A hosszú játékot két 2800 (tehát összesen 5600) mAh kapacitású akkumulátor hivatott garantálni, amit vezetékesen akár 68 W teljesítménnyel is tölthetünk. A gaming élményeket összesen nyolc különleges gomb (4 ultraszonikus homlokgomb, két hátlapi kapacitív, és két, a képernyőre kerülő billentyű), két rezgőmotor, két hűtőventilátor, első és hátsó villágítás, és Dolby Atmons-hitelesítésű hangszórók hivatottak még magasabb szintre emelni ezeken a mobilokon.

Ami a kamerákat illeti, a hátlapon egy-egy 64 és 13 megapixeles lencse kap helyet, szelfiket pedig egy 16 megapixeles érzékelővel lőhetnek a Legion Phone 3-asok tulajdonosai. Blass értesülései szerint három konfigurációban választhatjuk majd ezeket a telefonokat, az Elite változatban 12 GB RAM és 256 GB tárhely kap majd helyet, míg a Prót megtaláljuk ugyanebben a felállásban, vagy 18 GB RAM-mal, és 512 GB flash memóriával, amit 128 GB SSD-vel egészít ki a Lenovo.

A szivárgás furcsasága az, hogy a specifikációk mellett a mobil állítólagos külseje is teljes mértékben megegyezik azzal, amiket eddig a készülő Lenovo Legion Y90-ről hallottunk. Így nem kizárt, hogy a két projekt egy és ugyanaz, persze az előfordulhat, hogy Ázsiában és nyugaton némileg más elnevezéssel dobják piacra a gamer mobilokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.