Hirdetés

A Noctua hűtésével érkezhet az Asus új GeForce RTX 3070-es kártyája



|

Új összefogásról árulkodik az EEC-nél indított engedélyezési eljárás.

Hirdetés

Nemrég adtunk hírt róla, hogy az Eurázsiai Gazdasági Bizottsághoz (EEC) benyújtott engedélyezési kérelem alapján az Apple 6 új okosórát készül piacra dobni, időközben viszont egy másik szivárgás is napvilágot látott a szervezet háza tájáról.

Ezúttal egy új GPU bukkant fel a bizottsághoz benyújtott dokumentumokban, ami az Asus és a Noctua összefogására utal.

Hirdetés

A videokártyát "RTX 3070 8G Noctua" néven listázza az EEC, tehát a két gyártó egy erősebb ajánlattal állhat elő. Az Asust valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, a Noctua pedig egy osztrák cég, amely a prémium hűtési megoldásaival vált híressé.

Az engedélyezési kérelemből csak annyi derül ki, hogy a szóban forgó GPU két darabból áll majd,  már ha egyáltalán tényleg megvalósul, hiszen az ilyen indítványoknál előfordul, hogy a gyártók végül mégsem dobják piacra az engedélyezett terméket.

Mi mindenesetre nagyon kíváncsiak lennénk egy Noctua-hűtéses 3070-esre, már csak azért is, mert a bécsi székhelyű cég eddig még sosem dolgozott videokártyákkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.